Curtea de Apel Alba Iulia l-a achitat pe liderului MISA, Gregorian Bivolaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gregorian Bivolaru alături de doi cursanţi, într-o fotografie găsită de procurori la sediul MISA, în 2004
Gregorian Bivolaru alături de doi cursanţi, într-o fotografie găsită de procurori la sediul MISA, în 2004

Curtea de Apel Alba Iulia a respins astăzi, 14 martie, apelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu împotriva sentinţei prin care Gregorian Bivolaru a fost achitat într-un dosar în care era acuzat de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuală în formă continuată şi trafic de minori.

Curtea de Apel Alba Iulia a menţinut decizia instanţei din Sibiu.

Dosarul s-a judecat pe fond la Tribunalul Sibiu, unde judecătorii au decis achitarea liderului MISA pentru toate acuzaţiile aduse.

De asemenea, instanţa din Sibiu a dispus încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală, act sexual cu un minor în formă continuată, tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.
        
„Cu privire la ceilalţi doi inculpaţi în cauză trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală în formă continuată, respectiv, tentativă la infracţiunea de trafic de migranţi, instanţa de fond a dispus încetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale“, a spus Cosmin Munteanu, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile.

Gregorian Bivolaru se află în Suedia unde a cerut azil politic după ce a părăsit România, în 2005



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite