Alba Iulia: Elevi de liceu în vizită la Curtea de Apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Elevi de liceu în vizită la Curtea de Apel
Alba Iulia: Elevi de liceu în vizită la Curtea de Apel

Elevii din clasa a XI-a C de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan“ din Alba Iulia au vizitat astăzi Curtea de Apel Alba Iulia.

Instanţa de judecată a organizat manifestarea „Ziua Uşilor Deschise“. Participanţii la această manifestare, în mare majoritate elevi şi studenţi de la instituţiile de învăţământ din Alba Iulia, au avut ocazia să viziteze birourile grefierilor şi judecătorilor, registratura, arhiva, sălile de judecată şi celelalte compartimente ale instanţei pentru a-şi face o imagine cât mai completă despre activitatea şi specificul Curţii de Apel Alba Iulia.

„Publicul prezent astăzi la Curtea de Apel Alba Iulia dar şi reprezentanţii mass-media care au răspuns invitaţiei de a participa la această manifestare s-au arătat interesaţi şi de utilizarea echipamentelor electronice de informare de tip info-chioşc cu care au fost dotate de puţin timp instanţele judecătoreşti şi care permit justiţiabililor să obţină în mod rapid şi foarte facil informaţii utile despre evoluţia dosarelor aflate pe rolul instanţei“, a spus purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel, Comsin Muntean.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite