Cursuri suspendate în mai multe clase din cauza gripei noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursurile au fost suspendate timp de o săptămână în două clase de la Colegiul Tehnic Apulum şi la o clasă de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia. În rândul elevilor care învaţă la aceste şcoli au fost confirmate ieri după amiază patru cazuri de gripă porcină.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Mircea Lămurean a spus că pentru moment nu se pune problema închiderii şcolilor. Au fost trimişi acasă doar elevii din clasele în care studiază copiii bolnavi.  „Cei doi tineri bolnavi de gripă nouă de la Seminarul teologic sunt elevi în clasa a XII-a A, iar cei de la Colegiul Apulum sunt elevi în clasele a XI-a A şi B“, a spus Mircea Lămurean.

Colegiul Tehnic „Apulum“ împarte curtea cu Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan“ din Alba Iulia, care din cauza gripei porcine a fost închis toată săptămâna trecută.

Până la acest moment în Alba Iulia au fost confirmate 19 cazuri de gripă porcină. Nouă dintre bolnavi şi-au revenit în totalitate, iar restul sunt sub tratament, izolaţi la domiciliu. 


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite