Cursa inimii cetăţii Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 800 de persoane au participat astăzi la cea de-a III-a ediţia a Marşului persoanelor cu Handicap „Să mergem împreună“.

Marşul a fost  organizat de Directia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba împreună cu Asociaţia “Cusset Aiud Echange” Franţa şi Organizaţia pentru copii şi adulţi cu nevoi speciale “Trebuie!” Sebeş.

Traseul marşului a fost  parcurs de toţi cei prezenţi, persoane cu handicap, organizatori, oficialitati, dar si persoane care s-au alăturat acestei acţiuni în semn de solidaritate. De asemenea la cros a participat şi o echipă de majorete din Blaj şi Fanfara din Petreşti.

image

Startul s-a dat pe platoul din faţa Catedralei Reîntregirii Neamului, la ora 11.30. Marşul a continuat pe strada Mihai Viteazul, B-dul 1 Decembrie 1918 (zona Pasaj), strada Unirii, după care s-a revenit pe Platoul Catedralei Reîntregirii Neamului.

image

Simbolul acţiunii a fost o inimă roşie.  Participanţii au purtat tricouri albe şi o şapcă roşie inscipţionată cu mesajul „Să mergem împreună – Cursa inimii cetăţii Alba!“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite