O tânără din Cugir a câştigat concursul „Miss Tăcerea“. Va reprezenta România la competiţia internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Pădurariu din Cugir va reprezenta România la concursul internaţional „Miss Tăcerea “, după ce s-a clasat pe locul întâi la competiţia naţională.

Percepută diferit de societate din cauza deficienţei de auz, Cristina Pădurariu a păşit pentru prima dată pe scena unui concurs de miss. Convinsă de şansele de reuşită a trecut peste  prejudecăţile celor din jur şi s-a înscris la concursul naţional „Miss Tăcerea“, organizat la Cluj Napoca de Asociaţia Naţională a Surzilor din România.

„A fost pentru prima dată când m-am înscris la o astfel de competiţie. Am vrut să reprezint cu cinste Filiala Surzilor Alba, să o fac cunoscută în ţară. Recunosc că am avut multe emoţii, dar în sala de concurs au fost multe persoane din Alba Iulia care m-au încurajat cu pancarte. În plus, pe scenă a fost şi sora mea care a fost recompensată de juriu cu menţiune“, a explicat în limbajul semnelor câştigătoarea.

„Am simţit vibraţia dansului indian“

În cursa pentru câştigarea trofeului „Miss Tăcerea“ s-au înscris 22 de concurente din toată ţara.  Tinerele au trebuit să-şi dovedească talentul în faţa juriului prin patru probe de concurs: prezentare  rochie de zi, rochie de seară, costum de baie şi concurs de dans sau pantomimă.

„După ce am hotărât să particip la acest concurs, am început să iau, în primul rând,  lecţii de dans indian. Pentru a trece de probă am făcut multe repetiţii, am vizionat videoclipuri pe internet, şi am simţit practic vibraţia dansului. Vreau să mulţumesc pe această cale celor care m-au ajutat să mă pregătesc şi m-au susţinut material şi moral să particip. Este vorba de doamnele Mioara Vinţan, Mihaela Milles, Ramona Bălăşoiu, dar şi Primăriei Cugir“, a mai completat cea care a fost aleasă „Miss Tăcerea“.

Va reprezenta România la „Miss Tăcerea“ internaţional

Competiţia naţională de anul viitor se va organiza la Alba Iulia, tocmai pentu că trofeul „Miss Tăcerea“ a fost câştigat de tânăra de 25 de ani din Cugir, înscrisă de curând în Filiala Surzilor Alba. Cristina Pădurariu a fost recompensată de sponsorii evenimentului şi cu 300 de lei,  cu produse cosmetice şi articole de îmbrăcăminte.

„Faptul că am câştigat este foarte important pentru mine, mă simt apreciată, dar şi  pentru familie, pentru prieteni. Asta mai ales că am participat pentru prima dată la un concurs de miss şi l-am şi câştigat“, a încheiat Cristina, care face servicii de secretariat la o firmă din Cugir.

 „Ca urmare a rezultatului obţinut de Cristina, concursul de miss de anul viitor va fi organizat la Alba Iulia. O să facem tot posibilul să fie cât mai bine pregătit“, a apreciat Monica Ionele, asistent social în cadrul  Filialei Surzilor Alba.

Cristina Pădurariu va reprezenta anul viitor România la concursul internaţional „Miss Tăcerea “.


Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite