Crimă oribilă la Alba Iulia: Femeie ucisă cu lovituri de cuţit de concubin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de etnie romă în vârstă de 30 de ani, Nicoleta Pop, a fost ucisă astăzi de concubinul acesteia, Ştefan Constantin Antone (31 ani), cu mai multe lovituri de cuţit. Tragedia a avut loc pe strada Heleştelui din Alba Iulia, la locuinţa părinţilor femeii.

Potrivit vecinilor, autorul crimei ar fi fost supărat de faptul că fosta sa concubină a umblat cu un alt bărbat în timp ce el era plecat în Ungaria.

„A fost plecat mult timp în Ungaria şi venea rar acasă. Nu a suportat faptul că Nicoleta era cu altul. Era foarte gelos. Păcat pentru că au rămas doi copii fără părinţi. Eu ştiu cât a tras ca să îi crească singură pe amândoi“, a declarat unul dintre vecinii de pe strada Heleşteului.


Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie propus judecătorilor pentru arestare preventivă. Au rămas orfani de mamă un băiat de 10 ani şi o fetiţă de cinci ani. Bărbatul a pus la cale crima în cele mia mici amănunte.

image

I-a zis femeii să îi facă o cafea şi să o aducă în camera unde stăteau împreună. Acolo a prins-o şi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona spatelui.

image

Cuţitul cu care a fost înjunghiată pe Nicoleta Pop

Nicoleta Pop a murit pe loc. Medicii de pe Ambulanţă nu au mai putut face nimic ca să o salveze. După ce şi-a omorât femeia cu care a avut doi copii, Ştefan Constantin Antone a părăsit locuinţa impasibil şi s-a predat la poliţie.

image

La locuinţa în care a avut loc crima s-au adunat zeci de romi din cartier ca să asiste la cercetările efectuate de poliţişti. Pentru păstrarea ordinii şi liniştii publice a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite