Crescătorii de ovine din Alba discută cu specialişti şi reprezentanţi ai instituţiilor statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Proprietarii de ovine din Alba se vor reuni, mâine, 27 februarie, în localitatea Oarda, pentru Adunarea generală a crescătorilor de ovine. În cadrul acţiunii se vor discuta problemele cu care se confruntă crescătorii de animale din judeţ.

La discuţii sunt invitaţi specialişti de la Universităţile din Cluj şi Timişoara, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor statului din judeţul Alba care gestionează problematica agriculturii. Subiectele discutate vor aborda o problematică diversă, precum producţia de lapte şi carne, ultimele noutăţi tehnologice din domeniu, noutăţi legislative şi oportunităţi de finanţare.

„Agricultura este unul dintre sectoarele cele mai importante ale economiei judeţului Alba şi pentru a contribui la dezvoltarea spaţiului rural Consiliul Judeţean Alba promovează o relaţie de parteneriat cu astfel de asociaţii. Este foarte important să ştim cu ce probleme se confruntă agenţii economici şi asociaţiile din agricultură şi cum îi putem ajuta, mai ales acum când există şi posibilitatea accesării unor fonduri nerambursabile care pot ajuta la dezvoltarea acestui sector“, a declarat Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite