Copiii din Cugir au fost sărbătoriţi cu activităţi recreative şi spectacole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită pe 1 iunie, a fost marcată la Cugir prin diverse evenimente care au avut loc în cursul zilei de ieri, la Casa de Cultură şi în piaţeta din faţă,  în zona centrală a oraşului, precum şi pe Stadionul CSO Cugir.      

Copiii s-au putut bucura de o serie de manifestări pregătite de către Primăria Oraşului Cugir special pentru ziua lor, de la desene pe asfalt, competiţii sportive, demonstraţii de dansuri, până la diferite spectacole de teatru.  „Chiar dacă este un an dificil din punct de vedere economic, copiii înţeleg mai puţin acest lucru.

Cu bani puţini, însă cu multă implicare din partea angajaţilor  administraţie locale şi ai instituţiilor de învăţământ am pregătit un program de manifestări în care am încercat să-i implicăm pe elevi şi preşcolari într-o serie de acţiuni cultural-sportive” a declarat primarul Cugirului, Adrian Teban.                                          

Spectacole şi competiţii

Manifestările au început la ora 12.00, la Casa de Cultură cu un spectacol interactiv de teatru pentru preşcolari şi elevi, urmat de un spectacol artistic prezentat de Cercul de dansuri populare al Casei de Cultură, trupele Spiriduşii şi Panterele Negre de la Clubul Elevilor şi Pro Dance 2007. Între orele 14.00 şi 17.00 s-au derulat manifestări în aer liber, din centrul localităţii, poligoanele sportive transformând zona centrală a Cugirului într-un spaţiu de distracţii, în care copiii au desena şi s-au întrecut pe role, biciclete şi  karturi.

De asemenea, la stadionul Clubului Sportiv au avut loc competiţii de tenis de câmp şi fotbal-tenis. De la ora 18.00, la Casa de Cultură, elevii de gimnaziu au putut vedea piesa de teatru „Cerere în căsătorie” după A.P. Cehov, în interpretarea actorilor de la Teatrul Naţional Cluj Napoca.                                                                                             

Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită la Cugir s-a încheiat la ora 20.00 cu un concert în aer liber susţinut de trupa Propaganda, ce a avut loc în piaţeta Casei de Cultură.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite