Contestaţii bacalaureat 2011. Rezultatele din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de liceu nemulţumiţi de notele obţinute la Bacalaureat îşi pun speranţa în contestaţii, care s-au înregistrat  la centrele de examen luni, până la ora 12.00.

Un număr de 1.317 liceeni din Alba care au susţinut examenul de Bacalaureat săptămâna trecută au depus contestaţii după afişarea primelor rezultate. Numărul celor care contestă notele este cel mai mare din ultimii ani.

Cele mai multe contestaţii, 485, s-au înregistrat în Centrul de evaluare de la Aiud. În centrele similare de la Alba Iulia şi Sebeş s-au depus 419, respectiv 413. Aproape 4.000 de elevi au susţinut examenul de maturitate în Alba.

Primele rezultate artă că aproape 62 la sută dintre absolvenţi nu au luat nota minimă de trecere, 6. Mai exact 2.507 absolvenţi de liceu ar trebui să se prezinte la sesiunea din toamnă, pentru că figurează pe lista celor rerspinşi.

Contestaţiile vor fi rezolvate în perioada 5-7 iulie, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 8 iulie, conform calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite