Alba Iulia: Sportivi premiaţi de Consiliul Local Blaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale vor acorda 11.970 lei pentru premierea celor mai bune rezultate sportive realizate de Clubul Sportiv Atletic Club „Mica Romă” Blaj în sezonul iarnă-vară 2009. Cu această ocazie vor fi recompensaţi atleţii care au dus renumele Blajului în întreaga ţară la campionate naţionale, dar şi peste hotare.

Cele mai multe medalii au fost obţinute de atleta Anca Bunea: o medalie de aur la Campionatul Naţional de atletism în sală, juniori 3000 m Bucureşti, o medalie de aur la Campionatul Naţional de cros – individual Târgu Jiu şi o medalie de argint la Campionatul Naţional de atletism în sală, 1500 m, Bucureşti.
În clasamentul medaliilor urmează Andreea Barna cu o medalie de argint la Campionatul Balcanic de Cros Belgrad (seniori) şi cu o medalie de bronz la Campionatul Balcanic de Alergare Montană Teteven-Bulgaria.
În total, Consiliul Local a recompensat financiar obţinerea a două medalii de aur, două de argint, 14 de bronz şi de asemenea pe cei doi antrenori Cristina şi Alexandru Man.
În luna septembrie vor fi premiate şi căştigătoarele titlului de campioane naţionale la minivolei şi echipa de majorete din Blaj care a câştigat titlul de campioane naţionale la această disciplină.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite