Alba Iulia: Consiliul Judeţean a împărţit 900.000 de lei la patru oraşe şi o comună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Alba a alocat în şedinţa de astăzi suma de 900.000 de lei către cinci unităţi administrative în scopul finanţării unor investiţii publice.

Cea mai mare parte din suma totală, respectiv 650.000 lei, va ajunge la Primăria Alba Iulia şi va fi utilizată pentru efectuarea de reparaţii la acoperişul Palatului Principilor din Cetate.

Clădirea a fost preluată de Consiliul local Alba Iulia de la Ministerul Administraţiei şi Internelor şi necesită lucrări urgente pentru a împiedica infiltraţiile apei.

„Este partea noastră din contribuţie pentru repararea clădirii având în vedere că o parte din spaţii vor fi preluate de Consiliul Judeţean“, a spus preşedintele Ion Dumitrel.

Consiliul local Blaj va primi în zilele următoare suma de 125.000 de lei pentru modernizarea infrastructurii pe cinci străzi din oraş, în timp ce Consiliul local Abrud va fi susţinut cu 25.000 de lei în scopul reparării internatului de la Gurpul Şcolar „Horea, Cloşca şi Crişan“.

Comuna Săsciori şi oraşul Teiuş vor primi, de asemenea, câte 50.000 de lei, bani care urmează a fi utilizaţi tot în scopul finanţării unor lucrări de infrastructură locală.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite