Consiliul Judeţean Alba vinde spaţiul din fostul sediu al Băncii Agricole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma care vrea să cumpere deţine, deja, jumătate din clădire. Spaţiul este închiriat la Raiffaisen Bank şi altor societăţi din Alba Iulia.

Consiliul Judeţean Alba a iniţiat o nouă tentativă de vânzare a unei părţi importante din imobilul în care a funcţionat fosta Bancă Agricolă, amplasat în centrul oraşului, în Piaţa IC Brătianu. Precedentele patru încercări de vânzare, organizate în perioada 2004 - 2008, au fost un eşec. Procedura a fost abandonată, cu toate că instituţia nu a avut bani pentru a moderniza clădirea.

Reprezentanţii administraţiei judeţene speră să obţină acum cel puţin 2 milioane de lei, fără TVA, (aproximativ 450.000 de euro) în schimbul vânzării unei suprafeţe de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Spaţiul a fost cedat în proprietatea Consiliului Judeţean în urmă cu 9 ani, după falimentul Băncii Agricole.

În clădirea construită la Alba Iulia înainte de anul 2000, cu un aspect futurist, îşi desfăşoară activitatea, în prezent, Raiffeisen Bank la parter, în timp ce la primul etaj sunt amenajate birouri pentru închiriat.

Citiţi cine vrea să cumpere clădirea şi în ce vrea să o transforme vineri dimineaţă în ziarul Adevărul.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite