Consilierul romilor din Primăria Aiud trimis în judecată pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Drăgoi este acuzat de trafic de influenţă
Ştefan Drăgoi este acuzat de trafic de influenţă

Consilierul romilor de la Primăria Aiud, Ştefan Drăgoi, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. Bărbatul este acuzat de trafic de influenţă, infracţiune pentru care riscă închisoarea între 2 şi 10 ani.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în cursul lunii aprilie 2012, Ştefan Drăgoi (angajat în cadrul Primăriei Municipiului Aiud), a pretins şi primit de la doi denunţători sume de bani pentru a influenţa decizii ale unor funcţionari din cadrul Primăriei şi Consiliului Local Aiud.

A promis denunţătorilor că le va facilita atribuirea unor parcele de teren, din terenurile alocate de primărie pentru a fi repartizate familiilor ce nu deţin locuinţe. Ştefan Drăgoi a fost prins, în flagrant, în 2 august, în timp ce primea suma de 200 de lei de la unul dintre denunţători. A fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv. Angajatul primăriei este preşedintele Partidei Romilor “Pro Europa”, filiala Aiud.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 23 august 2012, iar primul termen a fost stabilit pentru 10 septembrie 2012. Joi, instanţa de judecată a confirmat şi prelungit mandatul de arest preventiv al inculpatului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite