Alba Iulia: Conflict între două tabere rivale din Bărăbanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Conflict între două tabere rivale din Bărăbanţ
Alba Iulia: Conflict între două tabere rivale din Bărăbanţ

Aseară, în jurul orei 22.00, jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru a aplana un scandal izbucnit între 20 de indivizi din Bărăbanţ. Trei bărbaţi au fost amendaţi pentru provocarea scandalului.

Aseară târziu, un albaiulian din cartierul Bărăbanţ a solicitat prin apel la 112 intervenţia oamenilor legii sub pretexul că este ameninţat de un grup de 10 indivizi.
Ajunşi la faţa locului, jandarmii au trebuit să aplaneze un conflict între 20 de persoane.

Scandal de la o îmbrâncitură

Cele două tabere au pornit cearta din cauza unor neînţelegeri mai vechi. Ieri după masă, albaiulianul A.M. în vârstă de 38 de ani şi fiul acestuia, de 19 ani, l-au îmbrâncit şi înjurat pe un tânăr din cartier, J.M. de 18 ani, domiciliat în Sibiu. Furios, acesta a apelat la ajutorul rudelor, iar în jurul orei 22.00 au mers să ceară socoteală „adversarilor”. La rândul lor, A.M. şi A.M.C.,  au apelat la vecini, iscându-se un scandal în toată regula.
„Intervenţia oportună a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba a dus la rapida aplanare a scandalului încă din faza incipientă şi la prevenirea apariţiei unor vătămări corporale.În conformitate cu prevederile legale, cei trei au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei şi sfătuiţi ca pe viitor să evite conduitele de genul celor descrise mai sus. De asemenea, numitul J.M. a fost îndrumat ca, în astfel de cazuri, să apeleze la lege şi la cei însărcinaţi cu punerea în aplicare a acesteia”, a declarat căpitanul Ovidiu Cosmin Jurcoveţ, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba.

     

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite