Concurs internaţional de alergare pe şosea la Blaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbăta 8 mai, la Blaj a avut loc cea de-a 9-a ediţie a Concursului Internaţional de Alergare pe Şosea „Cupa Câmpia Libertăţii”. La concurs s-au înscris aproximativ 350 de sportivi.

Concursul a avut trei probe. Prima cursă – cea de 600 de metri - destinată copiilor până la 11 ani, băieţi şi fete, a avut la start 100 de participanţi, locul I fiind câştigat de Duta Melisa de la CSS Mediaş pentru fete şi de Sebastian Scheusan - CSS Caransebeş pentru băieţi.

A doua cursa, pe lungimea de 1000 de metri, destinată copiilor de 12-13 ani, băieţi şi fete, a avut la start aproximativ 70 de concurenţi, Tepis Andreea - CSS Caransebeş fiind câştigătoarea locului I pentru fete, în timp ce la băieţi s-a impus Oancea Alin de la C.S.Mica Roma Blaj.

A treia cursa din competiţie, desfăşurată pe distanţa de 3000 de metri, a fost destinată sportivilor de performanţă şi a aliniat la stat aproximativ 150 de persoane. Pentru categoria feminin, cursa a fost câştigata către Vasiloiu Cristina de la CSM Piteşti - componentă a lotului olimpic de atletism, în timp ce la masculin s-a impus Ionuţ Enache de la CSM Piteşti - component al lotului Naţional de Atletism.

Câştigătorii au primit premii şi diplome din partea organizatorilor fiind felicitaţi de domnul Alin Cucui – Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba – pentru performanţele reuşite.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite