Concurs: Jandarmii din Alba Iulia au prins 600 kilograme de peşte în 48 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii din Alba Iulia au stabilit un nou record la concursul de pescuit desfăşurat zilele trecute în complexul Doripesco, amplasat la mai puţin de 100 de metri de renumitele lacuri de la Vadul Roşu din apropiere de Braşov. Ghiuşan Gheorghe şi Horvat Cristian, din cadrul Jandarmeriei Alba care au reuşit să prindă peste 600 de kg de peşte în 48 de ore.

Concursul a adunat la start 20 echipe, de pe întreg teritoriul ţării, compuse în exclusivitate din poliţişti şi jandarmi. Echipa câştigătoare a jandarmilor albaiulieni formată din Ghiuşan Gheorghe şi Horvat Cristian confirmă astfel parcursul bun în competiţiile crapiste organizate de IPA România, fiind la al treilea succes consecutiv, după cele câştigate la Timişoara (Lacul Topolovăţ) şi Bucureşti (Lacul Săruleşti).

Pe celelalte locuri ale podiumului „Cupei I.P.A. – Covasna - 2010“ s-a situat echipa formată din Banciu Tudor Valentin şi Marcu Florin, de la Poliţia Covasna, cu 476 de kg şi echipa I.P.A. Regiunea 5 Bucureşti, compusă  din Matei Cristian Paul şi Barbu Ionuţ Andrei, care a punctat cu 423 kg de peşte.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite