Concerte, spectacole de stand-up comedy şi piese de teatru în luna martie la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O lună plină de evenimete la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Piese de teatru şi concerte sunt pregătite pentru publicul albaiulian. Compact, Direcţia 5, Olga Tudorache, Doru Octavian Dumitru vor urca pe scenele din Alba Iulia.

Luna martie va fi presărată cu evenimente culturale şi de divertisment care vor avea loc la Alba Iulia. O parte dintre evenimente vor fi găzduite de Casa de Cultură a Sindicatelor.

Astfel pe data de 11 martie, formaţia Compact va concerta pentru albaiulienii nostalgici sau cei care trăiesc prima dragoste, sub genericul „Cântec pentru prieteni“. Spectacolul este programat să înceapă la ora 18.00, iar intrarea costă 50 lei sau 40 lei în funcţie de locul ales în sală. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a sălii de spectacole sau de pe site-ul www.startickets.ro.

Direcţia 5 este a doua trupă care va susţine anul acesta un concert pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor în data, pe data de 23 martie 2010. Iniţial era anunţată trupa Iris, însă aceasta din urmă şi-a anulat prestaţia la Alba Iulia. Pentru Direcţia 5 fanii vor scoate din buzunar 20 sau 30 de lei în funcţie de locul ales în sală. Concertul va avea loc marţi, 23 martie, cu începere de la ora 19.00.

Seria evenimentelor găzduite de Casa de Cultură a Sindicatelor în luna martie se încheie cu o piesă de teatru. Piesa, semnată de Ana Maria Bamberger este dedicată marii doamne a teatrului românesc Olga Tudorache, care de altfel interpretează şi rolul principal. Spectacolul va avea loc pe 24 martie cu începere de la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 40 sau 50 lei îm funcţie de locul din sală.

Pentru luna aprilie Casa de Cultură a Sindicatelor se pregăteşte să fie gazda altor evenimente importante. Florin Piersic şi Emilia Popescu fi „Străini în noapte“, iar Tudor Gheorge va susţine un concert.

Alte evenimente apropiate

Doru Octavian Dumitru va susţine un spectacol de stand-up comedy în această seară, cu începere de la ora 21.00 la PUB 13. Biletul costă 20 lei şi se poate achiziţiona şi la intrarea în local.

Tot în această perioadă, pe 7 martie, de la ora 18.00, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia prezintă un spectacol de muzică si poezie, „Cu primăvara-n suflet“. În cadrul spectacolului îşi dau concursul: Manciu Andrei, Alexandru Duma, Claudiu Voic, Adi Mitescu şi Hans Knall. Invitat special actorul Dan Purcelean. Intrarea este liberă.




 



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite