Complex turistic de 2 milioane euro, cu bazine de apă sărată, inaugurat în Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă se deschide în localitatea Draşov din Alba una dintre cele mai importante investiţii în domeniul turismului şi agrementului, din ultimii ani, din judeţ. Este vorba despre Complexul turistic Salonti, realizat cu 2 milioane de euro.

Investiţia a fost realizată de omul de afaceri Călin Salonti prin intermediul firmei Olimpic Sol SRL. Complexul turistic cuprinde două piscine cu apă sărată, trei terase, un restaurant, o pensiune cu 15 camere, terenuri de tenis şi fotbal. Pe teritoriul localităţii au fost identificate în urmă cu mulţi ani izvoare cu apă sărată. Investiţia cuprinde şi un bazin cu apă dulce.

Preţul de intrare la bazine este de 15 lei pe zi pentru o persoană, respective 10 lei pentru copii. Un şezlong se poate închiria cu 5 lei. Manifestarea de deschidere organizată în cursul zilei de sâmbătă curpinde diferite evenimente ce vor culmina, seara, cu un foc de artificii. Programul de funcţionare a complexului de agrement este între orele 08.00 – 20.00. Este prima investiţie din Alba în amenajarea unor bazine cu apă sărată.

Bazine cu apă sărată în judeţul Alba

Complexul se întinde pe 26 de hectare şi va cuprinde, în final, şi trei lacuri pentru pescari amatori precum şi alte dotări turistice. Satul Draşov este parte componentă a comunei Şpring şi este situate la limita dintre judeţele Alba şi Sibiu, lângă DN1, Sebeş – Sibiu. Din Alba Iulia, distanţa este de aproximativ 30 de kilometri.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite