Alba Iulia: “Comerciant” sancţionat de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: “Comerciant” sancţionat de jandarmi
Alba Iulia: “Comerciant” sancţionat de jandarmi

Un tânăr a fost reţinut de jandarmii albaiulieni, marţi, în timp ce încerca să vândă ilelgal bunuri în sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba.

Adrian Rusu avea asupra lui mai multe bunuri pe care le oferea spre vânzare. Din nefericire pentru „comerciant”, jandarmul aflat în serviciul de pază al instituţiei l-a interpelat şi i-a cerut să se legitimeze, după care i-a solicitat prezentarea actelor de provenienţă a mărfii precum şi a celorlalte documente care să certifice faptul că activitatea de comerţ se desfăşura în conformitate cu prevederile legale. A reieşit astfel că tânărul se numeşte Adrian Rusu are vârsta de 18 ani şi locuieşte într-o comună din judeţul Ialomiţa.

Deoarece nu a fost în măsură să prezinte celelalte documente solicitate, jandarmul a procedat la oprirea acestuia, după care a solicitat intervenţia grupei operative a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba în vederea continuării verificărilor. Tânărul a fost dus la sediul Inspectoratului Judeţean penrtu Jandarmi Alba unde au fost întocmite pe numele acestuia actele privind sancţionarea contravenţională cu amendă în valoare de 1000 lei. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării o geantă, 5 treninguri şi 9 parfumuri, toate având inscripţionate pe etichetă  numele unor mărci renumite.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite