Comandantul Poliţiei Alba Iulia numit adjunct la IPJ Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comandantul Poliţiei municipiului Alba Iulia, comisarul şef Mircea Crişan, a fost împuternicit adjunct al şefului  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Anunţul a fost făcut de secretarul de stat Ioan Căbulea, aflat, sâmbătă, într-o vizită în judeţul Alba.

Mircea Crişan se afla la conducerea Poliţiei Alba Iulia de aproximativ 1 an şi jumătate. Acesta a preluat postul de adjunct lăsat liber prin promovarea comisarului şef Laurenţiu Crişan în funcţia de comandant al IPJ Alba. Schimbările au fost determinate de plecarea chestorului principal Ioan Căbulea la Bucureşti, ca secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor. Postul de comandant la Poliţie Alba Iulia a rămas vacant, iar până la numirea unei alte persoane structura va fi condusă de un adjunct.

„Secretarul de stat, şef al Departamentului ordine şi Siguranţă Publică, chestor principal  de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea, a convocat o întâlnire de lucru cu factorii de conducere din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi şefii poliţiilor municipale. Întâlnirea a avut ca scop analizarea situaţiei operative de la nivelul judeţului Alba, fiind evaluate măsurile dispuse în vederea creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, pentru prevenirea criminalităţii, a diminuării accidentelor grave de circulaţie, precum şi acţiunile desfăşurate pentru combaterea evaziunii fiscale. De asemenea, a fost analizat stadiul implementării noii concepţii a poliţiei rurale, prin care au fost operaţionalizate posturile de poliţie şi suplimentat numărul de poliţişti care acţionează în comune şi sate”, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

În cadrul discuţiilor au fost abordate şi aspecte referitoare la activităţile din domeniul ordinii şi siguranţei publice ce urmează a fi întreprinse cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor parlamentare. „Oficialul Ministerului Administraţiei şi Internelor a solicitat tuturor factorilor de decizie aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor parlamentare”, se mai susţine în comunicat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite