Alba Iulia: Coliziune între trei autoturisme pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc azi-dimineaţă pe DN1, în zona localităţii Galda de Jos.

Potrivit poliţiştilor care au efectuat cercetările, accidentul s-a produs ca urmare a unei depăşiri neregulamentare efectuate de o tânără din Alba Iulia.

Anda M., în vârstă de 26 de ani, a efectuat manevra de depăşire a unei autoutilitare care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sensul opus de mers de Ionuţ N. (21 de ani), din municipiul Piatra Neamţ.

În urma impactului, autoturismul condus de Ionuţ N. a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de Marian M. (20 de ani), din municipiul Braşov. Tot ca urmare a accidentului, Irinel P. (35 de ani), din Bacău, pasager în autoturismul condus de Ionuţ N. a suferit leziuni corporale uşoare.

De asemenea, Ionuţ P. (22 de ani), domiciliat în municipiul Piatra Neamţ, pasager în acelaşi autovehicul, a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul de „fractură cu deplasare arc costal IV”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite