Alba Iulia: Colecţia „Adevărul“ ridică vânzările la chioşcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Colecţia „Adevărul“ ridică vânzările la chioşcuri
Alba Iulia: Colecţia „Adevărul“ ridică vânzările la chioşcuri

Albaiulienii preocupaţi de lectură îşi întregesc în fiecare săptămână şi bibliotecile cu volumele din Colecţia Adevărul.

Colecţia verde este pe placul cititorilor care în fiecare săptămână, joia, de la ora 6.00 dimineaţa aşteaptă la chioşcurile de ziare livrarea cărţilor. „Oamenii vin ca să fie siguri că nu rămân fară volume, încă de la ora 6.00-6.30. Sunt cititori fideli care vin şi stau cu noi de poveşti aici până apar cărţile“, a povestit Maria Berciu, vânzătoare la un chioşc de ziare din centrul municipiului Alba Iulia.

Cititorii aleg varianta mai ieftină de a-şi achiziţiona cărţi pentru biblioteca personală din varii motive. „Oamenii spun că volumele din această colecţie arată foarte bine şi astfel reuşesc să îşi schimbe înfăţişarea bibliotecii, pe lângă faptul că şi-o înnoiesc“, a explicat Maria Berciu. Colecţia Adevărul, nu doar că satisface gusturile literare şi estetice ale albaiulienilor, dar contribuie decisiv şi la realizarea unor vânzări ridicate la chioşcurile de ziare.

„De când există aceste cărţi, mi-au crescut foarte mult vânzările şi sunt liniştită că sunt abia la jumătatea numerelor“, a spus optimistă, Maria Berciu. Cât despre cel mai bine vândut volum, vânzătoarea vorbeşte despre „Romeo şi Julieta“ care s-a vândut în nici două ore, iar solicitările au continuat zile în şir. Vânzătoarea susţine că volumele trec în totalitate fără a fi returnate sau a rămâne pe stoc.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite