Alba Iulia: S-au finalizat lucrările pe strada Cloşca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: S-au finalizat lucrările pe strada Cloşca
Alba Iulia: S-au finalizat lucrările pe strada Cloşca

Astăzi, de la ora 10.00 a avut loc recepţia unor lucrări de amenajare pe mai multe străzi din Alba Iulia. Este vorba despre refuncţionalizare zonei Platoului Romanilor, respectiv a Bulevardului Transilvaniei şi a zonei cuprinse între bulevard şi strada Cloşca.

Au participat atât reprezentanţi ai Primăriei Alba Iulia, printre care şi viceprimarul Paul Voicu, precum şi reprezentanţi ai firmelor care s-au ocupat de realizarea lucrărilor.

Lucrările efectuate au vizat în primul rând crearea de alei şi trotuare în această zonă, pavaje în zona blocurilor, precum şi crearea de noi parcări prin reamenajarea spaţiului. Nu au fost uitaţi nici copii, pentru care s-au anemajat locuri de joacă. De asemenea, au fost create şi spaţii verzi şi s-au reamenajat locurile pentru depozitarea gunoiului menajer, prin îngrădirea tomberoanelor.
Între strada Cloşca şi bulevardul Transilvaniei au fost create şase locaţii pentru colectarea gunoiului menajer.

Valoarea lucrărilor executate de către S.C. Elis Pavaje S.R.L. în perimetrul străzii  Cloşca este de aproape 4.000.000 lei. Lucrările din zona Bulevardului Transilvaniei vor fi finalizate la sfârşitul lunii octombrie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite