Cizmă cu 40.000 euro aruncată la gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din Alba Iulia a rămas fără economii după curăţenia de Crăciun. Soţul a ascus într-o cizmă de damă suma de 40.000 euro fără cunoştinţa soţiei. În perioada 15-16 decembrie 2009 în lipsa soţului care era plecat din localitate, femeia a făcut curăţenie în casă şi a aruncat la un container de gunoi, mai multe perechi de încălţăminte printre care şi cea în care bărbatul a pus banii.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a reuşit identificarea persoanei care a găsit la acel container perechea de cizme şi banii, în persoana unei femei de de 54 de ani, din municipiul Alba Iulia, asupra căreia a fost găsită suma de 11.000 euro. Femeia a declarat poliţiştilor că în data de 25 decembrie 2009 a cumpărat, împreună cu concubinul său, de 51 de ani, o casă într-un sat din judeţul Alba, cu suma de 22.000 euro. Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţiştii municipiului Alba Iulia s-a reuşit recuperarea sumei de 19.000 euro de la vânzătorul casei. Astfel , suma de 30.000 euro care a fost recuperată urmează a fi predată persoanei vătămate, urmând a se efectua cercetări pentru recuperarea diferenţei de 10.000 euro.

Faţă de cei doi concubini, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „însuşirea bunului găsit“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite