Circul Las Vegas a ajuns la Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arobaţii, dresuri de lei, tigri, reptile, şerpi, crocodili şi varani, dar şi momente de amuzament cu clowni sunt oferite locuitorilor din Alba Iulia de Circul „Las Vegas“. Spectacolele Circului „Las Vegas“ au loc astăzi la orele 15.00 şi 18.00 şi mâine, începând cu ora 18.00.

Artiştii Circului „Las Vegas“, şi-au instalat cortul în cartierul Cetate,în zona Schit. Atracţia spectacolului pe care artiştii circului l-au pregătit pentru public este o dresură complexă de tigri şi lei, care va fi prezentată de Cezar, un dresor din Polonia.

Pe lângă acest moment artiştii circului „Las Vegas“ au pregătit dresuri de reptile, şerpi, crocodili, varani, de această dată cu un dresor italian pe nume Carlos Manuel.

Din programul artiştilor internaţionali nu vor lipsi numerele de dresură de cai mari şi ponei sau numerele de magie pregătite cu fraţii Varga (Italia). Numerele de acrobaţie aeriană vor fi prezentate de Miss Jessy în timp ce numerele comice şi de iluzionism vor fi oferite de clovnii din Franţa.

Biletele costă 30 de lei pentru adulţi, 20 de lei pentru copii şi 35 de lei la lojă.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite