Cinci cetăţeni străini depistaţi cu şedere ilegală în Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Biroului Român pentru Imigrări Alba au depistat, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, mai mulţi străini care locuiau ilegal pe raza judeţului.

Astfel, au fost depistaţi cu şedere ilegală un număr de cinci cetăţeni străini. Persoanele în cauză au intrat legal în România, însă nu au respectat termenele de şedere prevăzute de vizele acordate şi au rămas pe teritoriul statului român şi după ce acestea au încetat, respectiv până la momentul în care au fost depistaţi de poliţişti. Ţările din care provin cei cinci cetăţeni străini sunt Irak (1), Serbia (2), Republica Moldova (2).

Măsurile dispuse împotriva cetăţenilor străini au fost de emitere a deciziilor de returnare de pe teritoriul României, cu obligaţia de a părăsi ţara în termen de 15 zile, şi de sancţionare contravenţională cu amendă în cuantum total de 2000 lei.

„Biroului pentru Imigrări al judeţului Alba va efectua în continuare activităţi de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor pe teritoriul ţării, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile interesate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre“, se afirmă într-un comunicat de presă al instituţiei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite