Alba Iulia: Bărbat bătut cu cruzime de interlopi într-o discotecă din Cîmpeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Alba a dispus astăzi arestarea preventivă a cinci tineri cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani sub acuzaţia de tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Tinerii sunt acuzaţi că au bătut un bărbat în discotexa „Yax” din oraşul Cîmpeni, care se zbate acum între viaţă şi moarte.

Scandalul a avut loc în noapte de duminică spre luni, 14/15 iunie 2009, în timp ce la discoteca din Cîmpeni se sărbătorea ziua băiatului patronului pensiunii Perla Arieşului din Albac, Ioan Popa. Printre invitaţii sărbătoritului s-au aflat mai mulţi „interlopi” din diferite localităţi ale ţării. Victima se numeşte Ioan Pui, de 36 de ani, din Cîmpeni.
A fost bătut cu cruzime de agresori. Are faţa desfigurată şi este de atunci în comă pe un pat de spital. Agresorii au fost căutaţi timp de patru zile de poliţişti, ajutaţi de Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Alba, fostul „doi şi un sfert”.

Şedinţă de judecată secretă

Şedinţa de judecată în care au fost emise mandatele de arest preventiv a fost secretă, motiv pentru care nu s-au făcut publice numele integrale ale inculpaţilor. Judecătorii Tribunalului Alba au emis mandate de arest prevenitiv de 30 de zile pentru Beniamin M., de 24 de ani, din municipiul Aiud, Flaviu S., de 24 ani, Valentin S., de 27 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca şi pentru Flaviu T., de 26 ani, din Miercurea Nirajului, judeţul Mureş. În cazul inculpatului Lukacs R., de 25 ani, din Aiud, a fost emis mandat de arest preventiv pe 29 de zile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite