Cifră de afaceri de 27 milioane de euro pentru compania Supremia Grup în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Supremia Grup, lider naţional pe piaţa ingredientelor alimentare, marchează în ianuarie, 11 ani de activitate. Firma sărbătoreşte, de asemenea, un an de la inaugurarea noului sediu central din Alba Iulia.

„21 ianuarie reprezintă data emiterii acum 11 ani a primei facturi Supremia catre compania Scandia Sibiu şi totodată aniversarea unui an de la finalizarea investiţiei de 9 milioane de euro în ceea ce este azi una dintre dintre cele mai moderne fabrici de ingrediente alimentare din Europa“, se afirmă într-un comunicat de presă al companiei.

În 11 ani de activitate, societatea a ajuns la peste 1.400 de clienţi din România, dar şi din Europa. Supremia Grup are în prezent peste 200 de angajaţi şi a incheiat anul 2011 cu o cifră de afaceri de 27 milioane euro, mai mare cu trei milioane de euro faţă de 2010.

Compania este în propritatea omului de afaceri Levente Hugo Bara (35 de ani), locul 324 în ”Forbes 500 Miliardari” cu o avere estimată la 13-14 milioane de euro. În noiembrie 2011 a fost recompensat cu premiul secţiunii „Dinamism“ la Gala Forbes România.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite