Chilipiruri la executări silite: mobilier şi electrocasnice, scoase la licitaţie de Fiscul din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Licitaţiile sunt organizate de Direcţia  de Finanţe Alba
Licitaţiile sunt organizate de Direcţia de Finanţe Alba

Cei care vor să-şi mobilize casa sau apartamentul sau să-şi utileze bucătăria cu electrocasnice pot fructifica „oferta“ de la executări silite. Zeci de licitaţii sunt organizate de Fisc.

Proprietarii bunurilor au ajuns în atenţia Fiscului, pentru că nu şi-au achitat la timp dările către bugetul de stat.Cei care aleg să-şi mobilize casa sau să-şi schimbe frigiderul, imprimanta, casa de marcat sau chiar sistemul de supraveghere pot opta să participle la licitaţiile organizate de Direcţia de Finanţe.

Specialiştii spun că, de regulă, preţul de pornire este cel la care a fost evaluat bunul scos la vânzare.  În cazul în care nu se vinde, la următoarea licitaţie preţul de pornire va fi mai mic cu 25 la sută şi tot aşa până se valorifică şi Finanţele recuperează datoriile. Preţurile devin şi mai atractive după a doua şi a treia licitaţie.

Cele mai multe licitaţii organizate de Direcţia de Finanţe din Alba în această lună sunt pentru electrocasnice, mobilier, maşini şi terenuri. Spre exemplu, o imprimantă are  un preţ de pornire de 250 de lei, iar o casă de marcat 500 de lei.

Consultaţi aici lista cu bunurile scoase la licitaţie de Fiscul din Alba

Cine inttenţionează să participe la o licitatie trebuie să depună 10 la sută din preţul de vânzare minim. Participanţii care nu vor avea câştig de cauză, îşi vor  recupera banii în urma unei cereri adresate executorului judecătores  care, potrivit executări.com, stabileşte împreună cu părţile şi preţul de vânzare.


Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite