Alba Iulia: "Cetatea bate multe alte astfel de locaţii chiar şi din Europa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Cetatea bate multe alte astfel de locaţii chiar şi din Europa"
Alba Iulia: "Cetatea bate multe alte astfel de locaţii chiar şi din Europa"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top“ al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară“, ediţia de Alba Iulia.

Dragoş Zaharia este preşedintele Asociaţiei Speromax Alba, organizaţie în care sunt înscrişi 52 de bolnavi de scleroză multiplă. Dragoş este un militant al drepturilor persoanelor cu dizabilităţi şi de ani buni se implică în tot ceea ce înseamnă proiecte şi viaţă socială. Comunitatea bolnavilor de SM (scleroză multiplă) din Alba Iulia este pentru el a doua familie. 

Alba Iulia frumoasă:
„Eu sunt albaiulian prin „adopţie“ de 10 ani de zile. Sunt venit aici din timpul facultăţii şi m-am îndrăgostit de oraşul acesta. Mă simt mai mult albaiulian decât de loc din Roman, judeţul Neamţ. Avem o cetate care bate multe altele până şi pe cea din Sighişoara sau chiar din alte localităţi din Europa“.

Alba Iulia urâtă:
„Oamenii ar putea „lucra“ mai mult la îmbunătăţirea mentalităţii. Din nefericire uneori se cunoaşte că suntem un oraş de provincie din cauza oamenilor. Mentalitatea albaiulienilor diferă de cea din alte oraşe mari. Uneori ai impresia că vii în mediul rural şi asta datorită unora dintre albaiulieni. Unora, e drept, că nu putem generaliza!“

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite