Centrul Regional de Plăţi rămâne în Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit nu va fi mutat la Târgu Mureş, după cum declara săptămâna trecută Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba.

Liderul liberal spunea atunci că,  în urma unui troc între PDL şi UDMR , instituţia care gestionează fonduri comunitare va fi mutată la Tărgu Mureş. Reprezentanţii Prefecturii Alba susţin că au cerut o poziţie oficială atât de la Agenţia  Naţională de Plati pentru Dezvoltare Rurală  şi Pescuit  cât şi de la Ministrul Agriculturii.

„Am vorbit personal  cu ministrul agriculturii care m-a asigurat că o asemenea variantă privind mutarea sediului de la Alba Iulia la Tărgu Mureş, nu a fost vreodată discutată la minister şi nici nu este avută în vedere. Cei  care au lansat astfel de zvonuri nu au vrut decât să dezinformeze”, a declarat ştefan Bardan, prefectul judetului.  

Prin Centrul Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurală si Pescuit din Alba Iulia se pot depune proiecte  pentru  sprijinirea dezvoltării fermelor de semi-subzistenţă,  modernizarea infrastructurii rurale şi în general a satului românesc.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite