Cărţile lui Jules Verne la mare căutare în Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Albaiulienii s-au trezit devreme pentru Colecţia Jules Verne
Albaiulienii s-au trezit devreme pentru Colecţia Jules Verne

Albaiulienii s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a merge să cumpere primul volum din colecţia "Jules Verne", pe care Biblioteca Adevărul l-a oferit astăzi gratuit cititorilor.

Volumul „20.000 de leghe sub mări“ i-a scos astăzi din casă  pe locuitorii din Alba Iulia încă de la ora 7.00. „Am venit devreme ca să fiu sigură că o să găsesc astăzi primul volum, mai ales că este gratuit. Vreau să iau toată colecţiea“, a spus Maria Gheorghe din Alba Iulia. O parte dintre cei care au luat astăzi primul volum spun că îşi amintesc din copilărie poveştile uluitoare ale lui Jules Verne şi că doresc  să ofere şi copiilor lor posibilitatea să citească aceste cărţi.

„Cred că eram în vacanţa din clasa a V-a când am citit prima carte de Jules Verne. Pe urmă am citit mai multe volume. Cel mai mult mi-a plăcut «Călătorie spre centrul Pământului» şi abia aştept să iasă şi volumul acela în colecţia nouă. O să iau toate cărţile şi o să le recomand şi copiilor mei“, a spus Valentin Roşior din Alba Iulia. Vânzătoarele din Alba Iulia confirm şi ele interesul cititorilor pentru cărţile Adevărul. „Cărţile sunt foarte solicitate.  Eu am scos şi o listă cu toate colecţiile Adevărul şi o afişez pentru toţi clienţii. În felul acesta ei ştiu ce urmează şi în ce zi pot să ia cartea care le trebuie“, a spus Maria Berciu, vânzătoarea de la chioşcul de ziare din Piaţa Iuliu Mainu.
Colecţia Jules Verne va putea fi cumpărată în fiecare miercuri împreună cu ziarul Adevărul şi suplimentul Adevărul literar şi artistic.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite