Alba Iulia: Cartea „Viaţa şi opera lui Van Gogh“ s-a epuizat la prima oră a dimineţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Cartea „Viaţa şi opera lui Van Gogh“ s-a epuizat la prima oră a dimineţii
Alba Iulia: Cartea „Viaţa şi opera lui Van Gogh“ s-a epuizat la prima oră a dimineţii

Cel de-al patrulea volum al colecţiei „Pictori de geniu“ distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“ s-a epuizat încă de la primele ore ale dimineţii din chioşcurile de ziare din Alba Iulia.

„E nebunie. Am dat toate ziarele împreună cu volumele cu pictori încă de la ora 6.20 dimineaţa. Oamenii s-au obişnuit să vină cât mai de dimineaţă pentru a nu rata vreo carte. Sper surprinderea tuturor, numărul solicitărilor venite din partea albaiulienilor este mult mai mare decât ceea ce primim. Ar fi păcat ca o colecţie atât de bună, cum este aceasta, să nu ajungă în bibliotecile tuturor“, a spus Simona Ursu, vânzătoarea unui chioşc de ziare din Alba Iulia.

Bogdan Florea este unul dintre pasionaţii de artă şi istorie care şi-a luat ziarul „Adevărul“ astăzi. „Înainte de a ajunge la servici, am trecut  pe la chioşc să-mi cumpăr ziarul împreună cu volumul cu pictori. Până acum nu am pierdut nici o carte. Sunt de calitate şi au un conţinut excepţional“, a subliniat Bogdan Florea.

Albaiulienii întârziaţi nu au mai găsit volumul „Viaţă şi opera lui Van Gogh“ distribuit astăzi împreună cu ziarul „Adevărul“. „Am trecut deja pe la mai multe chioşcuri de ziare. Săptămâna trecută am mers mai de dimineaţă şi am găsit volumul al treilea“, a spus Maria Sima, în vârstă de 63 de ani.
Aceasta a precizat că va comanda cartea pe internet, aşa cum a făcut şi în cazul volumului ce prezintă viaţa şi opera lui Leonardo da Vinci.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite