Alba Iulia: Căprioară braconată la Lopadea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Căprioară braconată la Lopadea
Alba Iulia: Căprioară braconată la Lopadea

Doi bărbaţi din comuna Bucerdea Grânoasă au fost prinşi aseară de poliţişti, imediat după ce au împuşcat o căprioară. Aceştia aveau asupra lor o armă de vânătoare şi una de tir cu glonţ.

Vineri seara, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi a Poliţiei Municipiului Aiud, în colaborare cu reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Alba au reuşit să-i identifice pe cei doi bărbaţi care au împuşcat un căprior femelă la Lopadea.

Vânători de ocazie

Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, C.I, şi un alt individ, S.E.D., în vârstă de 42 de ani, ambii din comuna Bucerdea Grânoasă.
Aceştia au fost prinşi având asupra lor o armă de vânătoare şi una de tir cu glonţ, arme pe care le-au luat de la cantonul lui E.G., deţinător legal de arme şi muniţii, precum şi membru al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Alba.

Cei doi vânători de ocazie sunt cercetaţi pentru „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi braconaj”,  iar E.G., cel care le-a furnizat armele este cercetat pentru „complicitate la infracţiunile de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj”, după cum se arată întrun comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite