Alba Iulia: (UPDATE) Ana Maria Groza pe locul 16 la Campionatele Mondiale de Atletism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: (UPDATE) Ana Maria Groza pe locul 16 la Campionatele Mondiale de Atletism
Alba Iulia: (UPDATE) Ana Maria Groza pe locul 16 la Campionatele Mondiale de Atletism

În perioada 15-23 august, la Berlin (Germania) se desfăşoară cea de-a 12-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Atletism.

Din lotul român care cuprinde 17 atlete, face parte şi Ana Maria Groza (Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia). Atleta albaiuliană în vârstă de 33 de ani a fost în ultimii ani o prezenţă constantă în competiţiile de marş din întreaga lume. Ana Maria Groza a fost desemnată în 2008 cel mai bun sportiv al judeţului, participând la Jocurile Olimpice de la Beijing în China, terminând cursa pe locul 24.

Cel mai bun timp personal este o oră 29 minute şi 31 secunde, înregistrat la Reşiţa în 2004, iar în 2009 rezultatul de o oră 29 minute şi 57 secunde - în luna mai, la Bucureşti, cu prilejul Campionatelor Balcanice unde a cucerit titlul la individual.
Atleta Ana Maria Groza a încheiat finala probei de 20 de kilometri marş pe locul 16, în timp ce alte două sportive din lotul româniei au ocupat poziţiile 16 – Claudia Ştef, respectiv 23 – Anamaria Greceanu.

Competiţie la final

Ana Maria Groza a încheiat proba de 20 km marş cu timpul de o oră, 25 de minute şi 19 secunde, în timp ce Claudia Ştef a ajuns la finish, cu timpul de o oră, 36 de minute şi 9 secunde. Anamaria Greceanu a încheiat pe locul 34 cu o oră 1 43 de minute şi 35 de secunde.

Proba a fost câştigată de rusoaica Olga Kaniskina, care a încheiat cursa într-o oră, 28 de minute şi 10 secunde.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite