Campanie de curăţenie la Cugir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campanie de curăţenie a Cugirului ţine până mâine
Campanie de curăţenie a Cugirului ţine până mâine

Campania de primăvară „Şi mie îmi pasă de oraşul meu“, care a început în data de 1 martie la Cugir se va încheia mâine, 4 martie. În acţiune sunt implicaţi angajaţii primăriei, locuitorii şi instituţiile din oraş. Toate zonele din Cugir vor fi curăţate.

Primăria a realizat parteneriate cu agenţii economici, şcolile, bisericile şi asociaţiile nonguvernamentale, care, pe lângă curăţenia în incinta obiectivelor proprii, vor igieniza şi alte spaţii.

„Este o acţiune pe care o demarăm la fiecare început de primăvară, în cadrul căreia ne concentrăm eforturile în sensul igienizării şi înfrumuseţării localităţii. Ca în fiecare an încercăm să mobilizăm toţi cetăţenii, asociaţiile de proprietari şi locatari,  agenţii economici şi  instituţiile publice. Cu acest prilej  fac apel la fiecare locuitor să se alăture demersului nostru şi să conştientizeze importanţa efortului personal de a face curăţenie în faţa proprietăţii sale sau a blocurilor în care locuiesc“, a declarat primarul oraşului Cugir, Adrian Teban.

Acţiunea se va finaliza mâine.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite