Cadou de Moş Crăciun pentru şoferii din Alba Iulia. Traficul pe pasajul de pe DN1 se deschide după 19 decembrie GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasajul rutier va fi deschis circulaţiei
Pasajul rutier va fi deschis circulaţiei

Traficul auto pe pasajul de pe DN1, la intrare în Alba Iulia dinspre Sebeş, se va deschide până la Crăciun. Reprezentanţii primăriei au anunţat vineri că lucrările de modernizare sunt în ultima fază.

Pasajul rutier este închis din luna iulie, iar de atunci şoferii care intră în Alba Iulia şi vindinspre Sebeş o pot face doar pe un pasaj de cale ferată cu acces din centura oraşului. „În peroada 19 – 22 decembrie lucrarea va fi finalizată. În următoarele patru zile se va lucra la instalarea rosturilor de dilatare“, a spus viceprimarul Paul Voicu.

Vineri, muncitorii lucrau la turnarea betonului pe trotuare şi la instalarea gardului de protecţie pe una dintre părţile pasajului. Stâlpii de iluminat au fost intalaţi, iar asfaltarea a fost terminată, la fel şi marcajele rutiere. Constructorii au beneficiat de temperaturile de peste zero grade Celsius care au permis să se lucreze aproape tot timpul.

Pasajul rutier va fi deschis circulaţiei

Click pe poze pentru galerie foto

Ultimele lucrări ce au fost realizate sunt bordurarea rampelor de acces şi a pasajului, cablarea reţelei de iluminat şi asfaltarea rampelor. Lucrarea a fost realizată de firma Concefa SA Sibiu şi a costat 17,7 milioane de lei (aproximativ 4 milioane de euro), din care contribuţia Uniunii Europene a fost de 10,6 milioane lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite