Cadavrul unui bărbat, descoperit în râul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost gasit pe un banc de pietriş
Cadavrul a fost gasit pe un banc de pietriş

Un cadavru de sex bărbătesc a fost descoperit, ieri, în albia râului Mureş, în apropieerea oraşului Ocna Mureş. Cadavrul era pe un banc de pietriş, în aval de podul peste râu, de la intrarea în oraş.

Pentru scoaterea cadavrului s-a solicitat deplasarea unui echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Aiud. La examinarea sumară, cadavrul nu prezenta urme de violenţa.

Persoana decedată avea vârsta de aproximativ 60-65 ani, înălţimea de aproximativ 1,60 -1,70m şi era îmbracată cu pantaloni de stofă de culoare închisă, pulover bleumarin, camaşă, scurtă de stofă de culoare neagră, iar în picioare avea pantofi negri.

„Asupra cadavrului nu au fost găsite acte, bani sau alte bunuri şi valori, care ar putea duce la identificarea sa. A fost depus la morga Spitalului Orăşenesc Ocna-Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor de fapt“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite