CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte în meciul derby al campionatului naţional de baschet feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de baschet din Alba Iulia se vrea revelaţia campionatului feminin
Echipa de baschet din Alba Iulia se vrea revelaţia campionatului feminin

CSU Alba Iulia întâlneşte sâmbătă pe teren propriu, în etapa a XIII-a, pe CSM Târgovişte, în ceea ce s-ar putea numi unul din meciurile derby ale campionatului naţional de baschet feminin, Divizia A.

Partida are această titulatură pentru că în ea se întâlnesc două din echipele cu evoluţiile cele mai constante în acest sezon şi totodată două din ocupantele podiumului: CSM Târgovişte ocupă primul loc, fiind neînvinsă, în timp ce sportivele din Alba Iulia poziţia a treia cu o singură înfrângere din 12 partide disputate.

În confruntările directe scorul este favorabil dâmboviţencelor, 4-0, ultimele două confruntări fiind chiar în acest sezon, în turul I al Cupei României, atunci când CSM Târgovişte s-a impus în dublă manşă. Cele mai periculoase jucătoare de la formaţia vizitatoare sunt: Florina Diaconu, Cristina Ciocan, Olena Zherzerunova şi Chrissy Givens.

Partida dintre CSU Alba Iulia şi CSM Târgovişte va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, cu începere de la ora 17:00 în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918”. 

„Târgovişte este o echipă cu un joc de calitate, am observat acest lucru şi la începutul sezonului când am jucat meciul de cupă împotriva lor şi am pierdut, aşa că trebuie să jucăm cât putem de bine şi vom vedea ce se va întâmpla, pot să spun că va fi ca o loterie. Ştim că sunt o echipă bună şi ne pregătim pentru confruntarea cu ele, dar şi ele se pregătesc serios pentru meciul cu noi. Sper ca meciul să fie diferit de cel din cupă, pentru că atunci eram la început şi nu eram foarte bine pregătiţi pentru un astfel de adversar, dar acum cred că suntem şi va fi un meci pe cinste”, a declarat Tomas Bilek, antrenorul echipei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite