CSS Blaj a câştigat titlul de vicecampioană naţională la minivolei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSS Blaj a câştigat titlul de vicecampioană naţională la minivolei şi joacă în aceste zile şi în Turneul final dedicat speranţelor. Voleibalistele blăjence au avut un parcurs foarte bun în primul turneu final în care joacă în această perioadă, respectiv cel  din Campionatul Naţional de Minivolei (jucătoare născute în 1997 şi mai mici).

La competiţie au participat următoarele 8 formaţii: CSS Triumf Botoşani, CSS Blaj, SLEN 90 Cernavodă, ADEP LPS Satu Mare, CS Constructorul Familia Bucureşti, CSS Bega Timişoara, CSS B.P.Haşdeu Buzău, CSM Baia Mare.

După ce anul trecut CSS a câştigat în premieră medalia de aur la această categorie de vârstă, voleibalistele şi-au conservat prezenţă pe podium obţinând titlul de vicecampioane naţionale.

Învinse de o singură echipă

Pe întreaga durată a turneului final, CSS Blaj a fost învinsă de o singură echipă aceasta câştigând de altfel turneul final. Iată care au fost celelalte rezultate ale blăjencelor:

CSS Triumf Botoşani - CSS Blaj  0-3
CSS Blaj-SLEN 90 Cernavodă  0-3
ADEP LPS Satu Mare - CSS Blaj 1-3

În semifinală Blajul a învins CSM Baia Mare cu scorul de 3-0 dar a pierdut finala în faţa SLEN 90 Cernavodă  cu scorul de 3-1.

Clasamentul final a fost următorul:

1. SLEN 90 CERNAVODĂ - Campioană Naţională
2. CSS BLAJ
3. CSS BEGA TIMIŞOARA
4. CSM BAIA MARE
5. ADEP LPS SATU MARE
6. CS CONSTRUCTORUL FAMILIA
7. CSS TRIUMF BOTOŞANI
8. CSS B.P.HAŞDEU BUZĂU

Turneu final la Galaţi

CSS Blaj s-a deplasat în aceste zile la Galaţi acolo unde în perioada 19-23 mai se desfăşoară Turneul final feminin la categoria de vârsta „speranţe“ unde de asemenea se aşteaptă clasarea în primele 3 echipe din ţară. „Am demonstrat în acest an că performanţa de anul trecut nu a fost o întâmplare ci rezultatul unei munci temeinice a şcolii de volei din Blaj. Ne concentrăm acum atenţia spre turneul de la Galaţi unde de asemenea ne dorim clasarea cât mai sus pe podium“, a declarat antrenorul Emil Ciufudean.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite