150.000 de lei de la CJ pentru investiţii în singurul Parc Industrial din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul industrial Cugir
Parcul industrial Cugir

Suma ar urma să fie folosită pentru refacerea sistemului rutier din incinta Parcului industrial,  distrus în urma unor lucrări de extindere a reţelelor de apă, canal, electricitate şi prin demolarea unor clădiri degradate.

Conducerea  Parc industrial din industrial  Cugir a solicitat la începutul lunii noiembrie administraţiei judeţene suma de 150.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de modernizare. Motivaţia prezentată a fost că au epuizat sumele destinate investiţiilor pe anul în curs.

„Pentru refacerea infrastructurii rutiere din interiorul parculuiindustrial sunt necesarte fonduri semnificative, pe care societatea comercială «Parcul Industrial Cugir» SA nu le poate acoperi în totalitate din surse proprii., fiind necesară pentru realizarea lucrărilor de refacere a căilor de comunicaţie suma de 150.000 lei“, se arată în raportul de specialitate.

Conducerea Parcului estima la începutul anului în curs investiţii de 249.000 lei, iar la începutul lunii noiembrie a cerut modificarea sumei la 510.000 lei. Pe lângă refacerea sistemului rutier, investiţiile derulate de la începutul anului în curs,  se referă la lucrări de alimentare cu apă şi amenajarea Pavilionului administrativ de la etajul V pentru a fi închiriat.

 Parcul industrial Cugir ce se  întinde pe o suprafaţă totală de clădiri închiriate de peste 22.200 de metri pătraţi.,  a fost deschis în 2002. Domeniile de activitate ale celor 42 de societăţi care activează acum în cadrul parcului s-au diversificat în cei nouă ani de existenţă, de la afaceri cu instalaţii electrice, bobinat şi reparat motoare la tratamente termice şi construcţii metalice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite