CAMPANIE „Doctorii cu care Alba se mândreşte“: Vezi aici componenţa juriului de specialitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poveştile medicilor vor fi publicate începând de luni, 7 noiembrie
Poveştile medicilor vor fi publicate începând de luni, 7 noiembrie

Adevărul îi caută pe cei mai buni cinci medici, cei cu care Alba se mândreşte. Părerea ta contează! Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci doctori de top cu care Alba se mândreşte.

Au trecut nouă zile de când s-a dat „Start vot“ în cadrul campaniei „Doctorii cu care Alba se mândreşte“. Până joi, 4.610 de cititiori şi-au exprimat preferinţele pe alba.adevarul.ro.

Alături de cititiori, un rol hotărâtor în ceea ce priveşte desemnarea celor cinci doctori cu care Alba se mândreşte îl va avea şi un juriu de specialitate, din care fac parte medicul Horia Timiş, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Alba, ec. Nicoleta Coşarcă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba şi Dragoş Zaharia, preşedintele Asociaţiei SM Speromax.

Miercuri, 2 noiembrie, votul se va închide şi apoi veţi putea citi poveştile de viaţă ale finalişţilor. Votează-ţi medicul preferat din lista din dreapta dând click pe numele celui pe care îl alegi!

Pe primul loc în preferinţele cititorilor se menţine medicul Ioan Boilă, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe din Spitalul Judeţean, urmat de obstetricianul Marius Oltean de la Sebeş şi de chirurgul stomatolog Simion Bran. Vin puternic din urmă chirurgul plastic Adrian Ioan Oancea şi medicul de familie Christian Ciubotărescu.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite