Alba Iulia: Bugetarii Albei preferă zilele libere fără plată - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele locale scriu astăzi despre situaţia bugetarilor şi despre un proiect de care vor beneficia mai mulţi romi din Blaj.

Bugetarii Albei preferă zilele libere fără plată
Instituţiile deconcentrate din Alba se supun deciziei de a trimite angajaţii în concediu fără plată sau să le scurteze acestora programul de lucru în ideea de a reduce cu 15,5 la sută cheltuielile până la sfârşitul anului şi au transmis în acest sens informări către Instituţia Prefectului Alba. Angajaţii celor mai multe instituţii au optat pentru zilele libere fără plată - Direcţia de Sănătate Publică (doar personalul administrativ), Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Organismul Intermediar Regional Centru, Casa de Cultură a Studenţilor, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba, Garda Financiară Alba, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Oficiul Judeţean pentru Consultanţă Agricolă, Oficiul Judeţean pentru Studii Pedologice. Unirea.

84 de romi din Blaj beneficiază de Proiectul “Şanse egale pe piaţa muncii”

La nivelul municipiului Blaj din luna ianuarie se derulează un important proiect finanţat din fonduri Phare – Accelerarea implementării Strategiei Naţionale de Îmbunătăţire a Situaţiei Romilor – “Componenta Managementul Schemei de Grant pentru dezvoltarea comunitară”. Proiectul este intitulat “Şanse egale pe piaţa muncii”, având o valoare totală de 49.800 euro, din care 44.800 euro reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi a Guvernului României, iar Consiliul Local al municipiului Blaj asigură partea de cofinanţare a proiectului în proporţie de 10% (4.980 euro). Informaţia de Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite