Alba Iulia: Costachi şi Sechereş în pregătiri la Bucureşti şi Bascov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahiştii albaiulieni Mihnea Costachi şi Adrian Sechereş se află în toiul stagiilor de pregătire şi competiţii şahiste. De vineri până luni cei doi juniori ai clubului municipal albaiulian s-au aflat la Bucureşti la un stagiu de pregătire cu cel mai bun antrenor din România, maestrul internaţional Mihai Ghindă, multiplu campion naţional şi component al echipei naţionale la şapte olimpiade consecutive în perioada 1978-1990.

Imediat după stagiul de pregătire de la Bucureşti cei doi juniori se vor deplasa la Bascov, judeţul Argeş, unde se vor pregăti sub îndrumarea maestrului internaţional Milu Romeo într-un cantonament centralizat al lotului naţional de juniori organizat de Federaţia Română de Şah, urmând ca apoi să ia startul în turneu de şah rapid de la Sălişte (4-5 iulie), turneu care contează pentru circuitul naţional Grand Prix Junior şi în Campionatul European de şah rapid pentru juniori de la Subotica (10-12 iulie).

Şah pentru veterani


Veteranii nu se lasă nici ei mai prejos şi încearcă şi ei să ţină ritmul cu mai tinerii lor adversari. Astfel la Cugir va începe sâmbătă 4 iulie la ora 10.00, Campionatul Judeţean de veterani. Turneul este organizat de Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Şah Alba. La competiţie pot participa jucători născuţi înainte de 01 ianuarie 1949.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite