Branduri celebre în Alba Iulia Retail Park: Altex, Takko, Deichmann şi Drogerie Markt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Cometex din Suceava, proprietate a omului de afaceri Dan Ostahie, deschide joi, 17 noiembrie, centrul commercial Alba Iulia Retail Park. Câteva dintre brandurile cunoscute la nivel naţional şi internaţional se vor regăsi şi la Alba Iulia.

Deschiderea centrului comercial este precedată miercuri de un concert susţinut de Smiley. Evenimentul este programat la ora 19.00, în parcarea centrului comercial iar intrarea este liberă.

Noua destinaţie de cumpărături cuprinde, în primul rând, magazinul de produse electronice şi electrocasnice Altex, care va funcţiona pe o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi. Alte magazine vor fi deschise de reţelele Takko Fashion (450 metri pătraţi - îmbrăcăminte), Deichmann (450 metri pătraţi - încălţăminte) şi Drogerie Markt (350 de metri pătraţi – cosmetic, foto, uz casnic).

Takko

Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 6 milioane de euro. Proiectul „Alba Iulia Retail Park“ este derulat de firma Alba Iulia Commercial Galery SRL pe strada Moţilor, pe un teren amplasat între Kaufland şi Profi. Suprafaţa afectată este de 9.544 metri pătraţi. Investiţia aparţine companiei Cometex Suceava, parte a Altex Group, proprietate a omului de afaceri Dan Ostahie din Piatra Neamţ.

„Dezvoltarea unui proiect comercial la Alba Iulia se înscrie în strategia Cometex de dezvoltare şi exploatare a unor centre comerciale în oraşe medii şi mari din România. Proiectul este dezvoltat pe un concept de tip parc comercial, ce va oferi 4 – 6 spaţii comerciale independente cu intrare direct din parcare“, se afirmă într-o prezentare a proiectului de la Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite