Bărbat din Alba Iulia beat la volan cu permisul anulat. A provocat un accident şi a fugit de la locul faptei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Alba Iulia în vârstă de 35 de ani a fost reţinut joi de poliţişti pentru 24 de ore după ce s-a urcat beat la volan cu permisul anulat, a provocat un accident rutier şi a fugit de la locul faptei.

UPDATE: Bărbatul reţinut de poliţişti, Vasile Şuşman, a fost arestat preventiv de Judecătoria Alba Iulia pentru o perioadă de 29 de zile.

Accidentul rutier a avut loc miercuri după-amiază pe strada Doctor Ioan Raţiu din municipiul Alba. Bărbatul (S.M.) aflat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice a acroşat un autoturism şi a fugit de la locul faptei. Şoferul a fost identificat în scrit timp de poliţişti, care au descoperit că avea permisul de conducere anulat din data de 26 noiembrie 2010.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei.

„Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, în baza unei ordonanţe de reţinere, urmând ca joi, 19 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu permisul anulat şi părăsirea locului accidentului ca urmare a unei infracţiuni si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana cu alcoolemie peste limita legală“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite