Alba Iulia: Bătută şi violată sub ameninţarea unui pistol de jucărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Bătută şi violată sub ameninţarea unui pistol de jucărie
Alba Iulia: Bătută şi violată sub ameninţarea unui pistol de jucărie

O tânără din Alba Iulia a fost violată aseară după ce a ieşit de la slujba de la Catedrala Reîntregirii.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a fost acostată de un individ.  Acesta a ameninţat-o cu un cuţit şi cu un pistol, care s-a dovedit ulterior că era de jucărie.

Bărbatul a obligat-o să-l însoţească în zona situată între Obeliscul lui Horea Cloşca şi Crişan şi biserica memorială Mihai Viteazul. „Tânăra a fost lovită şi forţată să întreţină relaţii sexuale. Lăsată apoi de izbelişte, ea a reuşit să ajungă la Poarta a III-a a Cetăţii şi l-a rugat pe unul dintre guarzii de acolo să anunţe poliţia“, a precizat Marius Ardeleanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Alba Iulia.
Acesta a precizat că oamenii legii au reuşit să-l reţină pe bărbat în jurul orei 24.00, în zona pasajului din Cetate. „Este vorba despre B. F. C., în vârstă de 31 de ani din Alba Iulia.  La controlul sumar, asupra lui a fost găsit un pistol negru de jucărie, 3 CD-uri audio şi un telefon“, a mai spus Ardeleanu.

Agresorul a fost identificat de tânăra violată. Acesta a fost încătuşat. Bărbatul este acum în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba.  

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite