Alba Iulia: Bătrân ucis şi aruncat în fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Bătrân ucis şi aruncat în fântână
Alba Iulia: Bătrân ucis şi aruncat în fântână

Un bărbat de 82 de ani din Valea Lungă a fost găsit mort în fântâna din curtea casei sale. Bănuielile asupra unei posibile crime au fost confirmate.

Poliţiştii au fost sesizaţi de către vecini că I.A. de 82 de ani lipseşte de la domiciliu şi că locuinţa i-a fost spartă şi prădată de hoţi. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Postului de poliţie din comuna Valea Lungă I.A., de 82 de ani, a fost găsit decedat, în fântâna din curtea locuinţei. Cadavrul prezenta urme de violenţă.

Cercetări demarate de urgenţă

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba s-a constituit, de urgenţă, o echipă complexă, care s-a deplasat la locul producerii evenimentului, însoţită de medicul legist şi procurorul criminalist. În urma efectuării necropsiei cadavrului, s-a constatat că “moartea acestuia  a fost violentă şi s-a datorat unui politraumatism prin agresiune”.

Necunoscându-se autorii şi luând în considerare gravitatea şi complexitatea infracţiunii, poliţiştii au demarat căutările fără întârziere şi, timp de două zile, echipe complexe au acţionat, fără întrerupere, în vederea prinderii suspecţilor şi tragerea la răspunderea penală a acestora pentru fapta comisă. În acest sens, aceştia au fost daţi în urmărire la nivel naţional, fiind astfel antrenate toate structurile operative din teritoriu pentru depistarea lor.

Suspecţi identificaţi şi reţinuţi


Ca urmare a activităţilor ample de investigare şi cercetare efectuate de poliţişti s-a reuşit identificarea şi prinderea principalilor suspecţi, respectiv D.A., de 23 de ani, domiciliat în municipiul Aiud, şi B.M., de 21 de ani, domiciliat în comuna Jidvei, judeţul Alba. Cei doi tineri au fost depistaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona gării CFR Alba Iulia.

Pe numele acestora, Tribunalul Alba a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de „omor deosebit de grav” şi „tâlhărie”, fiind depuşi în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite