Bătaie de pomină într-un bar din Alba: faţa unui tânăr a fost „brăzdată“ cu un ciob de sticlă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bărbat de 28 de ani din Alba Iulia a fost arestat preventiv, după ce i-a „brăzdat“ faţa unui adversar cu un ciob de sticlă, în timpul unei bătăi într-un local din oraş.

UPDATE: Bărbatul arestat preventiv de Tribunalul Alba pentru 29 de zile se numeşte Albu Radu. Acesta poate face recurs care se va judeca la Curtea de Apel Alba Iulia.

Scandalul în care au fost implicaţi patru bărbaţi din Alba Iulia, împărţiţi în două tabere, a avut loc sâmbătă noaptea, în barul Rodax de pe B-dul Republicii „Scandalul s-a produs din cauza unor discuţii contradictorii, între 4 bărbaţi, toţi din Alba Iulia, respectiv S.S., de 30 de ani şi B.I.R., de 24 de ani pe de o patre şi A.R. de 28 de ani şi D.N., de 36 de ani, pe de altă parte“, se spune în raportul poliţiştilor.

Pentru a-i  potoli pe bătăuşi au intervenit atât polţişti, cât şi jandarmi. Pe parcursul anchetei, poliţiştii au stabilit că totul a început de la nişte discuţii mai aprinse.

După ce şi-au împărţit pumni şi picioare, unul dintre bătăuşi, A.R., l-a atacat pe unul dintre adversari (S.S) cu un ciob de sticlă în zona feţei. După ce medicii de la Spitalul de Urgenţă Alba au constatat în urma examinării medico-legale că viaţa tânărului a fost pusă în pericol, poliţiştii au schimbată incadrarea juridică a faptei.

Agresorul a intrat în atenţăa procurorilor din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Alba pentru tentativă de omor şi a primit mandat de arestare preventivă. Ceilalţi trei bătăuşi au pe numele lor dosare penale pentru „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice“.

 

 

 

 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite