Bătaie între două familii din Alba. Patru persoane au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane s-au luat la bătaie sâmbătă pe un teren din comuna Lopadea Nouă în urma unor neînţelegeri provocate de păşunatul oilor. Patru dintre acestea au ajuns la spital.

Conflictul a avul loc în satul Ciuguzel. Un bărbat de 72 de ani (P.I.) a fost agresat de un consătean (B.I.) de 58 de ani şi fiul acestuia, pe fondul unor neînţelegeri legate de păşunatul oilor.

Bărbatul agresat a solicitat ajutorul celor doi fii şi al nepotului său, toţi din comuna Lopadea Nouă. Aceştia s-au deplasat cu autoturismul la faţa locului şi i-au luat la bătaie pe cei doi agresori.

Citeşte şi:
Bătaie cu pietre şi cu scânduri la o discotecă din Botoşani

„În urma acestui conflict 4 dintre persoanele implicate au fost transportate la spital, două dintre ele, cu leziuni mai grave, rămânând internate în Spitalul de Alba Iulia, în timp ce altor două le-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămân internate în spital. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptelor şi în funcţie de concluziile medico-legale se va efectua încadrarea juridică a faptei“, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite